Mnoge sobne biljke su opasne za kućne ljubimce, ali ove smete da imate

Izvor: B92, 30.Avg.2018, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mnoge sobne biljke su opasne za kućne ljubimce, ali ove smete da imate

Kućni ljubimci, pogotovo oni koji ne izlaze često napolje, iz radoznalosti ili zbog čistog nestašluka, mogu da vam unište sobne biljke. Pritom, neke od njih su toliko opasne da mogu čak da izazovu smrt vašeg ljubimca.

Pa tako kaladijum, filodendron i difenbahiju nikako ne smete da imate u kući. Kako smo ranije pisali o sobnim biljkama koje su opasne za kućne ljubimce, prenosimo vam listu onih koje bezbedno možete da imate u svom domu ukoliko imate psa ili mačku.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESTAŠLUK MOŽE BITI FATALAN! Mnoge SOBNE BILJKE su opasne za kućne LJUBIMCE, ali ove smete da imate!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2018

Da li ste znali?..Kućni ljubimci, pogotovo oni koji ne izlaze često napolje, iz radoznalosti ili zbog čistog nestašluka, mogu da vam unište sobne biljke. Pritom, neke od njih su toliko opasne da mogu čak da izazovu smrt vašeg ljubimca...Psima NE TREBA DOZVOLITI da izbacuju glavu kroz prozor tokom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.