Mnoge cice bi spalile fotke iz tinejdz dana ali Irina Sajk ih ponosno pokazuje

Izvor: medio.rs, 23.Apr.2016, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mnoge cice bi spalile fotke iz tinejdz dana ali Irina Sajk ih ponosno pokazuje

Ruska manekenka Irina Šajk je jedna od najlepših žena sveta. Nedavno je objavila fotografiju na svom Instagram profilu koju bi mnoge poznate cice spalila, ali ona je objavila u želju da je vidi ceo svet.

Naime, mnoge poznate cice kriju svoje fotografje iz tinejdž dana, ali Irina nema taj problem.

"Srećan rođendan mojoj sestrici", napisala je manekenka uz fotografiju na kojoj pozira sa sestrom Tatianom, prisećajući se vremena kada su bile devojčice.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

POZDRAV IZ PROŠLOSTI Ovako je Irina Šajk izgledala kao tinejdžerka

Izvor: Blic, 23.Apr.2016

Ruska manekenka Irina Šajk objavila je fotografiju iz tinejdžerskih dana na Instagramu, na kojoj pozira sa starijom sestrom Tatjanom...- Srećan rođendan, mojoj sestri Tatjani - napisala je zgodna devojka Bredlija Kupera, a mnogi njeni fanovi prokomentarisali su da je Irina i kao klinka izgledala...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.