Mladići iz Sente osumnjičeni za ubistvo

Izvor: RTS, 01.Feb.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladići iz Sente osumnjičeni za ubistvo

Dvojica mladića iz Sente uhapšena su zbog sumnje da su ubili Zorana Rakićevića iz opštine Čoka. Telo ubijenog pronađeno sinoć.

Dvojica mladića iz Sente, Predrag M. i Roland T. uhapšeni su zbog sumnje da su ubili Zorana Rakićevića iz opštine Čoka, saopštio je MUP Srbije.

Predrag M. se sumnjiči da je 26. januara u svojoj porodičnoj kući u Senti, posle kraće svađe, udario Zorana Rakićevića bejzbol palicom po glavi. Njegovo telo, osumnjičeni je u toku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << noći sakrio u gepek vozila.

Da bi prikrio ubistvo zamolio je oca Ljubomira da odveze auto iz dvorišta i da se "oslobodi" leša.  Vozilo i telo su sinoć pronađeni u Marijinoj ulici, u blizini "Spomen škole", saopštila je policija.

Predrag M. je zamolio Rolanda T. da sakrije bejzbol palicu kojom je počinio ubistvo, kao i mobilni telefon žrtve, što je Roland T. i učinio, pa je osumnjičen za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Nestanak ubijenog policijskoj stanici u Čoki prijavljen je 27. januara.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.