Mladića u RS pretukli, ošišali i vukli automobilom

Izvor: B92, 12.Nov.2016, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladića u RS pretukli, ošišali i vukli automobilom

Mladiću B. R. (18) žestoko je pretučen je u Tesliću u RS, a napadači su mu ošišali obrve, kosu i bradu i posle ga vukli automobilom po putu, piše “Blic”.

Kako navode, napad se dogodio u noći između 1. i 2. novembra, a lekari se bore za njegov život – dobio je teške povred glave i oporavlja se u Univerzitetsko- kliničkom centru Republike Srpske.

Majka napadnutog dečaka rekla je da od policija još ništa nije dobila iako je prošlo skoro deset dana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od napada.

“Nakon pregleda u Doboju upućen je u banjalučku bolnicu, gde je po dolasku izgubio svest i tri dana je bio u komi. Čula sam kako lekari u Doboju kažu da ima izliv krvi u mozak i potres mozga. Ovih dana se probudio iz kume, ali i dalje nije dobro. Veoma teško priča i vidi se da trpi bolove”, navodi ona.

Kako kaže, odmah je sve prijavila policiji, ali se plaši da neko pokušava da sve zataška, jer se već deset dana se niko zvanično nije oglasio.

Prema nezvaničnim informacijama policija istražuje ovaj slučaj.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.