Mladić ubedio Bilija Ajdola da mu svira na rođendanu

Izvor: Blic, 29.Okt.2012, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić ubedio Bilija Ajdola da mu svira na rođendanu

Majklu Henričsenu iz Sijetla pošlo je za rukom da mu na proslavi 26. rođendana svira ni manje ni više nego slavni britanski muzičar Bili Ajdol.

Henričsen je proveo dve godine ubeđujući Bilija Ajdola da nastupi na njegovoj proslavi u klubu "Showbox SoD", ali njegov trud se na kraju isplatio.

Prvo mu je gitarista Stiv Stivens iz Ajdolovog benda odsvirao "Happy Birthday", da bi ga onda poznati muzičar pozvao na scenu.

Henričsen je priznao da mu je to >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bila najbolja noć u životu.

Ajdol je AP-u rekao da se Henričsenov trud izdvojio od ostalih zahteva fanova, jer je njegova kampanja uključila i četiri "Billy Idol Aid" humanitarna koncerta na kojima je prikupljeno 13.000 dolara za "Northwest Harvest" banku hrane i Američki crveni krst.

Slavnu muzičar je dodao da će mu nastup na rođendanskoj zabavi 26.godišnjeg mladića iz Sijetla, možda, pomoći da fanovi vide i njegovu drugu stranu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Unfortunately your browser does not support IFrames. Watch More News Videos at ABC | 2012 Presidential Election | Entertainment & Celebrity News

Povezane vesti: Lejdi Gaga četiri puta povratila na sceni ne prekidajući koncert Radio Split prestao da emituje hit pesmu Boba Dilana Brus Springstin proslavio 63. rođendan s mamom na sceni Springstinu i Makartniju isključili struju na koncertu u Londonu Amerikanci žele da im Brus Springstin komponuje novu himnu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.