Mladić teško povredjen u Zemunu, pao sa motora

Izvor: Beta, 28.Maj.2018, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić teško povredjen u Zemunu, pao sa motora

U Beogradu su se protekle noći dogodile četiri saobraćajne nesreće u kojima su povredjene tri osobe, rekla je jutros portparolka Hitne pomoći Naca Macura.Ona je za agenciju  Beta kazala da je najteže povredjen mladić koji je pao sa motora u Zemunu, u Prvomajskoj ulici, oko 23 časa."Mladić je sa teškim povredama prevezen na reanimaciju Urgentnog centra", rekla je Macura.U dve nesreće, u Rakovici i Novom Beogradu, lakše su povredjena dva muškarca.Lekari su imali ukupno 118 intervencija, od kojh 18 na javnom mestu najviše zbog hroničnih bolesnika.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić teško povređen u Zemunu, pao sa motora

Izvor: Mondo, 28.Maj.2018

U Beogradu su se protekle noći dogodile četiri saobraćajne nesreće u kojima su povređene tri osobe, rekla je jutros portparolka Hitne pomoći Naca Macura...Foto: MONDO, Mario Milojević..Ona je za agenciju Beta kazala da je najteže povređen mladić koji je pao sa motora u Zemunu, u Prvomajskoj...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.