Mladić iz Bora spremio svoju sahranu, a onda sa KRSTOM U RUCI jurio ljude: Policija ga našla u MRTVAČKOM SANDUKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2019, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić iz Bora spremio svoju sahranu, a onda sa KRSTOM U RUCI jurio ljude: Policija ga našla u MRTVAČKOM SANDUKU

N. L. je odranije poznat policiji po konzumiranju narkotika, ali i po sitnim krađama.

Policija je privela na saslušanje N. L. (34) iz Bora nakon što su prolaznici prijavili da centrom grada šeta noseći u rukama krst, na kojem je stajalo njegovo ime.

Ubrzo nakon dobijanja anonimne prijave, policija je izašla na teren i u kući N. L. zatekla još bizarniji prizor.

- Mladić je po dolasku policije zatečen kako u dvorištu kuće leži u mrtvačkom sanduku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa vencima za sahranu. On je sproveden u policijsku stanicu, gde je inspektorima ispričao da se na ovaj korak odlučio jer je nesrećan i nezadovoljan svojim životom - prenose timočki mediji.

Inače,

- Ipak, u ovom slučaju nije bilo elemenata za podnošenje prekršajne prijave, ali je N. L. ubrzo nakon saslušanja prevezen na preglede u bolnicu i smešten na odeljenje neuropsihijatrije - dodaje izvor.

(VIDEO) Misteriozna organizacija iz "Da Vinčijevog koda": Rade u tajnosti, ima ih jako malo, a kada zgreše SUROVO SE SAMOKAŽNJAVAJU

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.