CEO GRAD SE KRSTIO: Prošetao se gradom s krstom u ruci, pa legao u mrtvački sanduk!

Izvor: OkRadio.rs, 18.Jul.2019, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CEO GRAD SE KRSTIO: Prošetao se gradom s krstom u ruci, pa legao u mrtvački sanduk!

Meštani Bora bili su u sredu popodne zaprepašćeni kada su videli svog sugrađanina N. L. (34) kako s krstom, na kome je bilo napisano njegovo ime, ide kroz sam centar ovog mesta. Odmah su pozvali policiju, čije su patrole odmah otišle do kuće u kojoj taj momak živi i našli ga kako leži u – mrtvačkom sanduku! "Dojavljeno nam je da mladić ide kroz grad, noseći na ramenu krst na kome je bilo upisano njegovo ime. Kada smo čuli ime koje je napisano na krstu, odmah smo znali da je reč o momku koji je poznat po konzumiranju opijata i sitnim...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić iz Bora šetao gradom noseći KRST SA SVOJIM IMENOM, a kada je policija otišla kod njega zatekla je BIZARAN PRIZOR

Izvor: Blic, 18.Jul.2019

Muškarac N.L. (34) iz Bora, priveden je na saslušanje u policiji jer je prethodno viđen kako šeta centrom grada sa krstom na kome je stajalo njegovo ime. Tamo je objasnio da se na taj korak odlučio jer, kako je ispričao nakon privođenja, nije srećan u životu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.