Mladenović: Izmenama zakona stvoreni uslovi za borbu protiv bespravne gradnje

Izvor: Danas, 04.Nov.2018, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladenović: Izmenama zakona stvoreni uslovi za borbu protiv bespravne gradnje

Veći broj usvojenih rešenja u izmenama i dopunama Zakona o ozakonjenju objekata nastao je na osnovu inicijative Grada Beograda i zahvalni smo nadležnom ministarstvu na razumevanju i Narodnoj skupštini koja je usvojila izmene zakona, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović. Članak Mladenović: Izmenama zakona stvoreni uslovi za borbu protiv bespravne gradnje se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako sačuvati dostojanstvo rada

Izvor: Danas, 04.Nov.2018

Na početku Druge industrijske revolucije najbogatija zemlja sveta je imala pet puta veći dohodak po glavi stanovnika od one najsiromašnije. Članak Kako sačuvati dostojanstvo rada se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Tehnikom „Čaše vode“ možete ispuniti sve što ste zacrtali

Izvor: Danas, 05.Nov.2018, 10:31

Pomoću čaše vode, po Silva metodu, moguće je, ne samo pronalaziti rešenja svojih problema, već sa uspehom ispunjavati i želje, a poenta je u programiranju sopstvenog mozga i prenosa njemu željene energetike. Članak Tehnikom „Čaše vode“ možete ispuniti sve što ste zacrtali se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.