Mlada je nasmejana pozirala, a onda je Bejrut zatresla detonacija: Snimak kakav se viđa jednom u životu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2020, 12:20

Mlada je nasmejana pozirala, a onda je Bejrut zatresla detonacija: Snimak kakav se viđa jednom u životu (VIDEO)

Mlada je pozirala za svoje svadbene fotografije u trenutku kada se dogodila stravična eksplozija

Eksplozija koja se juče dogodila u luci u Bejrutu, prestonici Libana, šokirala je svet. Iz ovog grada stižu jezivi snimci i fotografije.

Na društvenim mrežama se može naći i snimak jedne mlade koja je pozirala za svoje svadbene fotografije u trenutku kada se dogodila stravična eksplozija.

Ova mlada devojka je pozirala uz širiki osmeh, a onda se dogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << strahoviti prasak. Njena haljina i buket bukvalno odleću u tom trenutku, a kamera je snimila dim i okolinu razrušenu od jake detonacije.

Video je zabeležio i trenutak kada su mlada i mladoženja krenuli da beže sa ulice, koju su prekrili ruševine i dim.

A bride captured shooting her wedding photos moments before the explosions. Disturbing!!

#PrayForLebanon #Beirut pic.twitter.com/sLN8rXLFZg

— #StaySafe (@Iamhornsby) August 5, 2020

Još uvek se ne zna šta je tačno izazvalo stravičnu eksploziju u Bejrutu koja je Liban zavila u crno. Sumnja se da je uzrok natrijum nitrat, koji se nebezbedno skladištio tamo.

Prema poslednjim podacima, poginulo je najmanje 100 ljudi, a povređeno više od 4.000. U toku je akcija spasavanja, pretražuju se ruševine, a postoji bojazan da će broj žrtava nastaviti da raste.

Čitav svet je u ovom trenutku uz Liban i građane Bejruta, a mnoge zemlje su ponudile svu potrebnu pomoć.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.