Mizincev postao zamenik ministra odbrane Ruske Federacije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2022, 15:27

Mizincev postao zamenik ministra odbrane Ruske Federacije

Načelnik ruskog Centra za upravljanje nacionalnom odbranom Mihail Mizincev postao je novi zamenik ministra odbrane, saopštila je danas ruska vojska.

"General-pukovnik Mihail Mizincev imenovan je na mesto zamenika ministra odbrane Ruske Federacije, odgovornog za logistiku Oružanih snaga", navodi se u saopštenju, prenela je agencija RIA Novosti.

Mizincev je zamenio generala armije Dmitrija Bulgakova, koji je razrešen dužnosti zbog prelaska na drugo radno mesto.

Funkciju ministra odbrane obavlja Sergej Šojgu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zamenik ruskog ministra odbrane smenjen sa funkcije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Sep.2022

Zamenik ruskog ministra odbrane Dmitrij Bulgakov smenjen je sa te i prebačen na "drugu funkciju", saopštilo je Ministarstvo odbrane u Moskvi. Bulgakova će zameniti general-pukovnik Mihail Mizincev, koji je ranije obavljao funkciju načelnika Centra za kontrolu nacionalne odbrane Rusije. Ukrajinska...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.