Misteriozna beogradska isceliteljka vida engleske fudbalere

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2009, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misteriozna beogradska isceliteljka vida engleske fudbalere

LONDON - Trener engleskog fudbalskog tima "Liverpul" Rafa Benitez odlučio je da brojne probleme sa povredama u timu rešava u Srbiji, pa su na tretman kod Marijane Kovačević u Beograd posle igrača Josija Benajuna i Alberta Rijere, stigli Glen Džonson i Fabio Aurelio, piše britanski dnevnik "Indipendent."

"Indipendent" ovu pojavu naziva "hodočašćem povređenih britanskih fudbalera kod beogradske isceliteljke Marijane Kovačević". >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Britanski listovi objavili su ekskluzivnu fotografiju nasmejanog fudbalera "Arsenala" Robina van Persija, na izlasku sa klinike u Beogradu, gde je bio podvrgnut kontroverznoj, ali navodno, vrlo uspešnoj terapiji misteriozne Marijane Kovačević.

Nije poznato da li je u Beogradu ranije boravio i kapiten "Liverpula" Stiven Džerard, koji se, u međuvremenu, oporavio od povrede, ali Benajun i Riera se navodno toliko dobro osećaju da bi mogli da zaigraju već u subotu, protiv "Mančester sitija."

"Indipendent" saznaje da Kovačevićeva naplaćuje tri hiljade evra za trodnevni tretman, koji između ostalog, podrazumeva masažu konjskom placentom.

Interesovanje za njene usluge je, navodno, tako veliko da ona sada odgovara samo na pozive vrlo poznatih fudbalera i prima isključivo po preporuci.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.