Misteriozan status na stranici posvećenoj preminuloj Ivani Kostić: Zaslužio sam da ŽIV GORIM u životu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2017, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misteriozan status na stranici posvećenoj preminuloj Ivani Kostić: Zaslužio sam da ŽIV GORIM u životu

Novi status na stranici

Na stranici posvećenoj porodilji Ivani Kostić (32) iz Niša i njenoj tek rođenoj bebi, koje su tragično preminule, "Pravda za Ivanu i Veru", osvanuo je juče novi potresan status. Iako se pretpostavlja se da je administrator te stranice suprug pokojne Ivane, Aleksandar Kostić, to medijima još nije potvrđeno.

Ovoga puta osvanuo je potresan lirski status koji pokazuje koliko autoru statusa nedostaju Ivana i Vera. Prenosimo vam status u celosti:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
"Noć... teška i hladna... ista je kao najveća dubina okeana, beživotno crna. Za stolom sedimo one, žižak i ja. Do dna duše bol je toliko velika, jaka i duboka. Ni jedan melem ne može da zaustavi otvorenu bol, bol koja krvari. Na dnu okeana, slep, tražim ih i tražim i tražim... i nema ih. Molim se i nadam u pomoć Boga da ih što pre nađem, ili sam zaslužio da živ gorim u ovom 'životu'".

Podsetimo, Ivana je preminula 2. jula u bolnici u Višegradskoj gde je iz niške Ginekološko akušerske klinike upućena na dalje zbrinjavanje, četiri dana nakon smrti svog novorođenčeta.

Komisija koja je formirana po nalogu direktora Kliničkog centra Niš Zorana Radovanovića ustanovila je da je žena koja je bila u 27 nedelji trudnoće lečena po svim protokolima te da je zrok smrti takozvani Bud Chiari sindrom, odnosno tromboza hepatičnih krvnih sudova.

Prethodno, Komisija niškog Doma zdravlja gde je Ivani vođena trudnoća, takođe, je saopštila da ova ustanova nije odgovorna za tragičan ishod njenog lečenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.