Izvor: Nezavisne Novine, 02.Mar.2017, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miš odložio prekookeanski let

Putnici na letu britanske aviokompanije "Britiš Ervejz" doživjeli su danas neprijatnost kada je njihov let kasnio četiri sata i to zbog miša u avionu.

Let na relaciji od Londona do San Franciska odložen je nakon što je osoblje primijetilo miša i obavjestilo putnike da je potrebno da se ukrcaju u drugi avion.

Kabinsko osoblje našalilo se da "miš ne može da uđe u američki vazdušni prostor bez pasoša".

Mnogi putnici su ipak bili zadovoljni što su >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << letjeli bez miševa, posebno imajući u vidu da oni mogu da pregrizu instalacije aviona, prenijela je televizija KGO.

Kompanija "Britiš Ervejz" uputila je izvinjenje putnicima, dodajući da im je ipak drago što na letu nije bilo "četvoronožnih" putnika.

(NN, beta)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.