Miroslavu Iliću pozlilo: Sišao sa bine i počeo da se guši

Izvor: Večernje novosti, 12.Dec.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miroslavu Iliću pozlilo: Sišao sa bine i počeo da se guši

Miroslavu Iliću pozlilo je u utorak uveče nakon što je održao solistički koncert u Sava centru Miroslavu Iliću pozlilo je u utorak uveče nakon što je održao solistički koncert u Sava centru. Slavuj iz Mrčajevaca nije se dobro osećao kada je sišao s bine i počeo je da se guši.- U trenutku je prebledeo i požalio se da mu je loše. Delovalo je kao da će se srušiti, ali srećom, jedan dečko iz organizacije je pritrčao i doneo mu vodu. Miroslav se malo osvežio, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << a potom su ga smestili na stolicu u bekstejdžu, gde ga je čekala supruga Gordana. Ona se baš uplašila kad ga je videla takvog. Međutim, u roku od deset minuta Miroslavu je bilo bolje, došao je sebi. Rekao je da mu nije ništa, da se samo preforsirao i da je bilo zagušljivo jer je dvorana bila prepuna i bilo je baš toplo - kaže izvor koji se zatekao na koncertu. Prema njegovim rečima, Ilić je pred kraj koncerta osećao slabost i napetost, ali je uspeo da održi nastup do kraja kao pravi profesionalac.- Primetilo se da nešto nije u redu. Ovo mu se inače prvi put desilo, jer čovek inače puca od zdravlja. Nikada se nije požalio na neke bolove ili slično. Njegovi bližnji su se uplašili, ali srećom, na kraju nije bilo razloga za strah - kaže izvor.Miroslav nije odgovarao na pozive.(Kurir/Alo)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

MIROSLAVU ILIĆU POZLILO POSLE KONCERTA: Pevač odjednom počeo da se GUŠI! Jedva ga povratili!

Izvor: Scandal.rs, 12.Dec.2019

Miroslavu Iliću pozlilo je u utorak uveče nakon što je održao solistički koncert u Sava centru. Kako Kurir saznaje, Slavuj iz Mrčajevaca nije se dobro osećao kada je sišao s bine i počeo je da se guši. – U trenutku je prebledeo i požalio se da mu je loše. Delovalo je kao da će se The post...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.