Miroslavu Iliću pozlilo: Sišao sa bine i počeo da se guši

Novosti online

11. 12. 2019. u 22:31

Miroslavu Iliću pozlilo je u utorak uveče nakon što je održao solistički koncert u Sava centru

Мирославу Илићу позлило: Сишао са бине и почео да се гуши
Miroslavu Iliću pozlilo je u utorak uveče nakon što je održao solistički koncert u Sava centru. Slavuj iz Mrčajevaca nije se dobro osećao kada je sišao s bine i počeo je da se guši.

- U trenutku je prebledeo i požalio se da mu je loše. Delovalo je kao da će se srušiti, ali srećom, jedan dečko iz organizacije je pritrčao i doneo mu vodu. Miroslav se malo osvežio, a potom su ga smestili na stolicu u bekstejdžu, gde ga je čekala supruga Gordana. Ona se baš uplašila kad ga je videla takvog. Međutim, u roku od deset minuta Miroslavu je bilo bolje, došao je sebi. Rekao je da mu nije ništa, da se samo preforsirao i da je bilo zagušljivo jer je dvorana bila prepuna i bilo je baš toplo - kaže izvor koji se zatekao na koncertu. Prema njegovim rečima, Ilić je pred kraj koncerta osećao slabost i napetost, ali je uspeo da održi nastup do kraja kao pravi profesionalac.

- Primetilo se da nešto nije u redu. Ovo mu se inače prvi put desilo, jer čovek inače puca od zdravlja. Nikada se nije požalio na neke bolove ili slično. Njegovi bližnji su se uplašili, ali srećom, na kraju nije bilo razloga za strah - kaže izvor.

Miroslav nije odgovarao na pozive.

(Kurir/Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

a smestili su ga u "bekstejdzu"?

12.12.2019. 06:36

A to ti je odmah iza "forstejdza",pa malo ulevo.Miroslavu i Srpskom jeziku,od srca sve najbolje!A ova vest je odjeknula u mom "living room",koji je tu,odmah do dnevnog boravka,pa uz motkicu,vertikalno do sofite...

Hipoksija

12.12.2019. 08:50

Nismo ni svesni zagadjenog vazduha koji se ne vidi ali je tihi ubica. Juče sam to osetila nakon obavljanja poslova u Beogradu zbog kojih sam po hladnoci i smogu pesacila u ranim jutarnjim casovima. Zagadjen vazduh ipak je imao miris narocito ulici Narodnog fronta gde sam osetila neugodan smrad dima iz dimnjaka koji se oseti pri izgaranju uglja. Sa tim sam povezala bolove i stezanje u grudima i pad misicnog tonusa. Disala sam kao riba na vodi. Veoma zastrasujuce iskustvo je i ovo Ilicevo.

Njegovo iskustvo je zbog jela i pića

15.12.2019. 14:59

@Hipoksija - Ugradiće mu nekoliko stentova, i biće kao nov...