Mirna i Nevena favoriti za pobedu u Prvom glasu Srbije

Izvor: Blic, 10.Jan.2013, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirna i Nevena favoriti za pobedu u "Prvom glasu Srbije"

Od 13 najboljih pevača, koliko se plasiralo u završnu fazu „Prvog glasa“, izbor se sveo na top pet, čije ćemo nastupe gledati u subotu. Završnicu uzbudljivog takmičenja pratiće i poznati, koji će navijati za svoje favorite.

Sudeći prema komentarima onih koji prate ovo takmičenje, najveće šanse za pobedu imaju Mirna i Nevena. Pored njih u igri su još i Sara Jovanović, Zoran Stanić i Boris Petrović.

Sarine suze iznenadile žiri, Sanja napustila Prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << glas Srbije Prvi glas Srbije: Sara i Nevena favoriti poznatih

- Smatram da najveće šanse za pobedu ima Mirna Radulović. Nas dve od novembra 2011. sarađujemo na projektu „ABBA Subotica“, koji okuplja pevače različitih nacionalnosti, tako da sam više puta imala prilike da je čujem uživo. Nadam se da ćemo nastupe sa mađarskim dirigentom, horom i orkestrom nastaviti čim se završi „Prvi glas“ - kaže za „Blic“ pevačica Jelena Ristić (Jellena).

Mariji Šerifović, koja je i bila gošća u jednoj od emisija i imala priliku uživo da čuje takmičare, kaže da joj se najviše dopada kako peva Nevena iz Kosovske Mitrovice. Plavuša je u prošloj emisiji izvela njenu pesmu „Kada ljubiš anđela“, a pevačica je na Tviteru napisala: „Nevena Božović je vrlo korektno otpevala moju pesmu. Jedna od boljih verzija koje sam čula“.

Sa njenom procenom složio se i glumac Bojan Perić, koji je nastup finalistkinje prokomentarisao rečima: „Kratko i jasno - odlično!“

Neveninoj pobedi se nada i Tatjana Vojtehovski, PR i televizijski novinar.

- Osim toga što ima odličan glas i lako se transformiše u različite uloge, ona je prelepa i kamera je voli. Pored kompozicija sa etno-elementima, odlično bi se snašla i u džezu - kaže Tatjana za „Blic“.

Zorani Pavić najviše se dopada Sara, koju je nazvala „harizmatičnom MTV aždajicom“, a favorit Ane Stanić bila je Saška Janković.

Povezane vesti: Sarine suze iznenadile žiri, Sanja napustila Prvi glas Srbije Prvi glas Srbije: Nevena večeras peva za mamu, Boris za svoje bivše Nevena već favorit u „Prvom glasu“

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Prvi glas Srbije: Favoriti Mirna i Nevena?!

Izvor: Svet, 10.Jan.2013

Od 13 najboljih pevača, koliko se plasiralo u završnu fazu “Prvog glasa Srbije”, izbor se sveo na top pet, čije ćemo nastupe gledati u subotu. Završnicu uzbudljivog takmičenja pratiće i poznati, koji će navijati za svoje favorite. Sudeći prema komentarima onih koji prate ovo takmičenje,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.