Mirković odbacuje kritike Dačića

Izvor: Press, 21.Apr.2014, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirković odbacuje kritike Dačića

On je, reagujući na kritike Dačića da lokalne samouprave pogođene poplavama, moraju biti ažurnije i koordinisati rad sa republičkim organima i da se mora poštovati Zakon o vanrednim situacijama, istakao da je Štab za vanredne situacije grada Zaječara ucinio sve što je mogao da spreči poplavljivanje kuća, preneo je B92.

Štab je inače, kako podseća B92, ukinuo vanredne mere odbrane od poplava u Zaječaru pošto su i Beli i Crni Timok počeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da opadaju.

Dačić je juče izrazio nezadovoljstvo time što se ponavljaju situacije o ugroženim područjima od poplave iz 2011. godine, jer su sada opet poptuno ista područja ponovo ugrožena, što, kako je naveo, govori o nebrizi lokalne samouprave o stanju zaštite vodotokova na svojoj teritoriji.
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Poplave

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.