Mirjana Karanović: Ministar me nije vređao

Izvor: Politika, 24.Okt.2011, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirjana Karanović: Ministar me nije vređao

BEOGRAD – Glumica Mirjana Karanović izjavila je danas da je apsolutno netačno da je uvredljivo govorila o ministru kulture Predragu Markoviću, kao i da je apsolutno netačno da ju je Marković verbalno vređao.

Povodom informacija o navodnom uvredljivom verbalnom sukobu između nje i ministra Marković na manifestaciji „Dani Žanke Stokić”, Mirjana Karanović je u izjavi dostavljenoj agenciji Beta navela da je cela medijska senzacija dobila sasvim neželjen tok koji u velikoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << meri počinje da remeti njen miran privatni i profesionalni život.

Mirjana Karanović je navela da je tačno da je u svom obraćanju publici izrekla reči kritike na račun Ministarstva kulture i da je to učinila veoma biranim i pristojnim rečima, kao što to uvek i čini kada iznosi svoje mišljenje.

„Međutim, apsolutno je netačno da sam nakon završetka pozdravnog govora izrekla bilo kakve reči uvrede upućene ministru Markoviću, kao što je i apsolutno netačno da sam čula da je ministar Marković uputio bilo kakve neprilične i ružne reči meni, da me je verbalno vređao i koristio govor mržnje”, napisala je Mirjana Karanović i dodala da je to „jedina i prava istina”

Mirjana Karanović je navela da nema nameru da bude učesnik „ove uveliko iskonstruisane priče”, niti da bude predmet „daljeg medijskog razvijanja ove teme” i da se obraća javnosti i svim sredstvima informisanja u želji da se čuje potpuna i prava istina.

Ona je apelovala na sve medijske kuće da se prestane sa daljim širenjem svih dezinformacija u vezi sa njenim „učešćem u ovom navodnom 'slučaju”.

„Što se mene tiče, 'slučaja' nikada nije ni bilo”, navela je Mirjana Karanović.

Više medija prethodnih dana je prenelo da je Marković vređao glumicu, što je izazvalo osudu nekoliko nevladinih organizacija.

Ministarstvo kulture je saopštilo da je informacija o verbalnom napadu ministra Markovića na Mirjanu Karanović potpuno izmišljena.

Beta

objavljeno: 24.10.2011.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karanović: Ministar me nije vređao

Izvor: S media, 24.Okt.2011

Glumica Mirjana Karanović demantovala je pisanje medija da je ministar kulture Predrag Marković vređao. - Izrekla sam kritike na račun Ministarstva kulture, ali nisam uvredila ministra, niti sam čula da je on vređao mene - kaže Karanovićeva. ..Glumica Mirjana Karanović izjavila je danas da...

Nastavak na S media...

Nikad izvini

Izvor: Blic, 25.Okt.2011, 03:15

Nevladine organizacije su, uz medije, tradicionalni zaštitnik istine i arbitri za sve što je javno izgovoreno. Svakodnevno prozivaju političare držeći ih za reči koje ovi, najčešće, zaborave i pre nego što dođu kući na večeru. To je u proteklih 20 godina bila najznačajnija tekovina i velika...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.