Karanović: Ministar me nije  vređao

Izvor: S media, 24.Okt.2011, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karanović: Ministar me nije vređao

Glumica Mirjana Karanović demantovala je pisanje medija da je ministar kulture Predrag Marković vređao. - Izrekla sam kritike na račun Ministarstva kulture, ali nisam uvredila ministra, niti sam čula da je on vređao mene - kaže Karanovićeva.

Glumica Mirjana Karanović izjavila je danas da je apsolutno netačno da je uvredljivo govorila o ministru kulture Predragu Markoviću, kao i da je apsolutno netačno da ju je Marković verbalno vređao.

NVO: >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Izvinjenje Mirjani Karanović i javnosti

Ministarstvo kulture: Tužba zbog izmišljotina!

Ministar izvređao Mirjanu Karanović!

Povodom informacija o navodnom uvredljivom verbalnom sukobu izmedju nje i ministra Marković na manifestaciji "Dani Žanke Stokić", Mirjana Karanović je u izjavi dostavljenoj agenciji Beta navela da je cela medijska senzacija dobila sasvim neželjen tok koji u velikoj meri počinje da remeti njen miran privatni i profesionalni život.

Karanović: Kritikovala sam minisarstvo

Mirjana Karanović je navela da je tačno da je u svom obraćanju publici izrekla reči kritike na račun Ministarstva kulture i da je to učinila veoma biranim i pristojnim rečima, kao što to uvek i čini kada iznosi svoje mišljenje.

"Medjutim, apsolutno je netačno da sam nakon završetka pozdravnog govora izrekla bilo kakve reči uvrede upućene ministru Markoviću, kao što je i apsolutno netačno da sam čula da je ministar Marković uputio bilo kakve neprilične i ružne reči meni, da me je verbalno vređao i koristio govor mržnje", napisala je Mirjana Karanović i dodala da je to "jedina i prava istina"

Mirjana Karanović je navela da nema nameru da bude učesnik "ove uveliko iskonstruisane priče", niti da bude predmet "daljeg medijskog razvijanja ove teme" i da se obraća javnosti i svim sredstvima informisanja u želji da se čuje potpuna i prava istina.

Ona je apelovala na sve medijske kuće da se prestane sa daljim širenjem svih dezinformacija u vezi sa njenim "učešćem u ovom navodnom 'slučaju".

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.