Mira Karanović u spotu «Lolobriđida» (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Dec.2015, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mira Karanović u spotu «Lolobriđida» (VIDEO)

Bend “Lolobriđida” se nakon (roditeljske) pauze vraća na scenu i ima novi singl. Pjesma "Kontrola” je najozbiljnija i najmračnija pjesma koju je do sada imao bend, kažu njihovi izdavači. U spotu se u glavnoj ulozi pojavljuje glumica Mirjana Karanović, kojoj je ova uloga bila namjenjena od prve ideje.

Pjevačica Ida Prester o ''Kontroli” kaže:

- Hteli smo, u skladu sa pesmom, da i spot  bude isti takav - težak i brutalan. Čim je pesma bila gotova, u glavnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ulozi smo videli samo nju - Mirjanu Karanović, kao da smo za nju pisali tekst. Snaga, karakter, duh... Ona je bila TA. Na našu radost i veliku čast, odmah je pristala. Napravili smo video koji u celosti nosi izuzetna pojava verovatno najbolje glumice na ovim prostorima.

Režiju potpisuje izvrstan režiser mlađe generacije Staša Tomić.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.