Minut ćutanja za Ivanovića i Muslijua u kosovskoj vladi

Izvor: RTS, 22.Jan.2018, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minut ćutanja za Ivanovića i Muslijua u kosovskoj vladi

Kosovska vlada započela je današnju sednicu odavanjem počasti minutom ćutanja srpskom političaru Oliveru Ivanoviću i preminulom predsedniku Skupštine opštine Bujanovac Jonuzu Muslijuu.
To je, međutim, naišlo na kritike poslanika opozicionog pokreta Samoopredeljenje, a Arberi Nagavci je tim povodom rekao da je "paradoks da na istoj sednici vlada odaje počast Ivanoviću, osobi koja je bila optužena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za ratni zločin, i Muslijuu, koji je bio borac za slobodu".

Prištinske vlasti, inače, za danas su najavile objavljivanje prvih rezultata iz istrage o ubistvu Ivanovića.
Oliver Ivanović ubijen je prošle sedmice ispred sedišta stranke u Severnoj Mitrovici, a za njegovim ubicom ili ubicama se traga.
Ivanović, koji je bio lider Građanske inicijative Sloboda, demokratija, pravda sahranjen je u četvrtak u Aleji zaslužnih građana u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Minut ćutanja za Ivanovića u Vladi Kosova

Izvor: Mondo, 22.Jan.2018

Kosovska vlada započela je današnju sednicu odavanjem počasti minutom ćutanja srpskom političaru Oliveru Ivanoviću...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Prištinske vlasti, inače, za danas su najavile objavljivanje prvih rezultata iz istrage o ubistvu Ivanovića...Oliver Ivanović ubijen je...

Nastavak na Mondo...

Minut ćutanja za Olivera Ivanovića na sednici kosovske vlade

Izvor: Večernje novosti, 22.Jan.2018

Oliver Ivanović ubijen je prošle sedmice ispred sedišta stranke u Severnoj Mitrovici, a za njegovim ubicom ili ubicama se traga Vlada tzv. Kosova započela je današnju sednicu odavanjem počasti minutom ćutanja srpskom političaru Oliveru Ivanoviću. Pročitajte još: Automobil...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.