Ministarstvo zdravlja: Testirano još devet osoba, nema zaraženih korona virusom u Srbiji

Izvor: Večernje novosti, 02.Mar.2020, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo zdravlja: Testirano još devet osoba, nema zaraženih korona virusom u Srbiji

Do jutros u osam sati testirani su uzorci devet osoba koje su bile negativne na novi korona virus BEOGRAD - U Srbiji nema zaraženih novim korona virusom, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.Do jutros u osam sati testirani su uzorci devet osoba koje su bile negativne na novi korona virus.U nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta Torlak >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << do sada je testirano 45 osoba koje su boravile na području intenzivne transmisije virusa i imaju simptome infekcije disajnih puteva.Uzorci svih testiranih osoba bili su negativni na novi korona virus.Ministarstvozdravlja na stranici COVID - 19, svakoga dana u 8 sati ujutro i 18 sati popodne pravi presek i izveštava javnost kakva je situacija u Srbiji što se tiče novog korona virusa.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Srbiji nema zaraženih koronavirusom, testirano još devet osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2020

U Srbiji nema zaraženih novim korona virusom, saopštilo je Ministarstvo zdravlja. ..Do jutros u osam sati testirani su uzorci devet osoba koje su bile negativne na novi korona virus...U nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta Torlak do sada je testirano 45 osoba koje su boravile na području...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.