Poslednji presek Ministarstva zdravlja povodom koronavirusa

Izvor: RTS, 01.Mar.2020, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednji presek Ministarstva zdravlja povodom koronavirusa

U Republici Srbiji nisu registrovani slučajevi obolevanja od virusa Kovid-19, objavilo je Ministarstvo zdravlja.
Do 1. marta u nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta "Torlak" testirano je 36 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja – boravak na području intenzivne transmisije virusa i prisustvo simptoma infekcije disajnih puteva.
Uzorci svih testiranih osoba bili su negativni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na novi koronavirus, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.
Do 1. marta do 18 časova testirani su uzorci tri osobe koji su takođe bili negativni na novi koronavirus.
Na Institut "Torlak" poslate su i analize K. M. iz Studenice koji je smešten na infektivno odeljenje kraljevačke Opšte bolnice pošto se vratio iz Italije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarstvo zdravlja: Testirano još devet osoba, nema zaraženih korona virusom u Srbiji

Izvor: Večernje novosti, 02.Mar.2020, 09:40

Do jutros u osam sati testirani su uzorci devet osoba koje su bile negativne na novi korona virus BEOGRAD - U Srbiji nema zaraženih novim korona virusom, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.Do jutros u osam sati testirani su uzorci devet osoba koje su bile negativne na novi korona...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.