Ministarstvo pravde objavilo novu verziju revidiranog Akcionog plana za Poglavlje 23

Izvor: Danas, 10.Jun.2019, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo pravde objavilo novu verziju revidiranog Akcionog plana za Poglavlje 23

Ministarstvo pravde objavilo je na svojoj internet prezentaciji novu verziju revidiranog Akcionog plana za Poglavlje 23, koji je rezultat višemesečnog konsultativnog procesa kako sa pravosudnim institucijama, tako i sa organizacijama civilnog društva. Članak Ministarstvo pravde objavilo novu verziju revidiranog Akcionog plana za Poglavlje 23 se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Revidirani akcioni plan za Poglavlje 23 u Briselu, nakon toga opet rasprava

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2019

Ministarstvo pravde objavilo je na svom sajtu novu verziju revidiranog Akcionog plana za Poglavlje 23, koja je prosleđena i Evropskoj komisiji čiji eksperti u Briselu treba da daju mišljenje i preporuke za dalje unapređenje tog teksta...Revidirani akcioni plan je rezultat višemesečnog konsultativnog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.