Ministar o protestima u Aranđelovcu: Roditelji zadovoljni hapšenjima dilera, nezadovoljni kaznama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2018, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar o protestima u Aranđelovcu: Roditelji zadovoljni hapšenjima dilera, nezadovoljni kaznama

Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je večeras povodom protesta roditelja u Aranđelovcu da zna da su građani kao i on zadovoljni radom policije i hapšenjem dilera, ali ne i blagim kaznama koje oni dobijaju.

"Građani nisu zadovoljni visinom kazni. Nije bitno da javno pokazujete da hapsite sitne dilere. Pratimo dugo procese, ljudi su zadovoljni akcijama policije - desetinama uhapšenih u Aranđelovcu, međutim, problem je kada neko dobije uslovnu ili novčanu kaznu", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekao je Stefanović za TV Prva.

Podsećajući da je pravosuđe nezavisno, Stefanović je rekao da ne može da utiče na rad sudova, ali da može da ih moli, da im ukaže da će oštrim kaznama poslati poruku da društvo ima poverenje u rad državnih organa.

"Možemo da ih molimo da razmišljaju da šaljemo poruku da narko dileri ne mogu da prođu u Srbiji, a MUP će nastaviti da vodi najoštriji rat i brobu protiv dilera svim silama", rekao je Stefanović.

U Aranđelovcu je početkom meseca 15-ogodišnja devojčica umrla od ekstazija, posle čega su građani organizovali proteste protiv narko dilera.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.