Ministar Vulin održao sastanak sa predstavnicima Sindikata Gvozdeni puk“ (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2020, 17:45

Ministar Vulin održao sastanak sa predstavnicima Sindikata "Gvozdeni puk“ (VIDEO)

Razgovori su se odnosili na status i standard pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije

Ministar odbrane Aleksandar Vulin sastao se danas sa predstavnicima Sindikata "Gvozdeni puk".

Ministar Vulin je, na početku sastanka, zahvalio predstavnicima tog sindikata na dosadašnjoj plodotvornoj saradnji, dodajući da su ukazivanjem na probleme mnoge stvari promenjene na bolje kada je reč o pripadnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ministarstva odbrane i Vojske Srbije u prethodnom periodu.

Tokom današnjeg susreta, predsednik Sindikata "Gvozdeni puk" Ljubiša Milošević izrazio zahvalnost ministru odbrane na dosadašnjoj uspešnoj saradnji, naglašavajući da je u prethodnom periodu Ministarstvo odbrane imalo sluha za rešavanje problema na koje je tokom susreta sa predstavnicima tog sindikata bilo ukazivano i da su pronađena adekvatna rešenja.

, a predočeni su i problemi sa kojima se oficiri, podoficiri, profesionalni vojnici i civilna lica susreću tokom svoje profesionalne službe.

Takođe, posebno je bilo reči i o školovanju i usavršavanju, napredovanju u službi i učešću naših pripadnika u multinacionalnim operacijama, kao i o mogućnostima za prevazilaženje nedostataka uočenih u tim segmentima. Razgovarano je o rešavanju stambenih pitanja putem stanogradnje za pripadnike snaga bezebednosti, kao i o prednostima koje taj vid stambenog zbrinjavanja nudi.

Poseban osvrt tokom razgovora bio je posvećen i na aktuelno angažovanje pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije u sprečavanju širenja virusa Kovid-19.

U završnom delu sastanaka, još jednom je ukazano na značaj kontinuiteta susreta i međusobnog informisanja, a sve u cilju poboljšanja statusa i položaja pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.