Ministar Vučević i ambasadorka Kine Čen Bo obišli raketni sistem za PVD FK-3 (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 14:32

Ministar Vučević i ambasadorka Kine Čen Bo obišli raketni sistem za PVD "FK-3" (FOTO)

Ambasadorka Kine, na kraju posete, upisala je u Knjigu utisaka jedinice da "odaje najveće poštovanje herojskoj 250. raketnoj brigadi"

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević i ambasadorka Narodne Republike Kine u Srbiji Čen Bo obišli su danas jedinicu 250. raketne brigade za protivvazduhoplovna dejstva u kojoj je razmešten raketni sistem za PVD "FK-3".

Na početku današnjeg obilaska, kojem je prisustvovao i komandant Ratnog vazduhoplovstva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i PVO general-potpukovnik Duško Žarković, održan je sastanak ministra odbrane i ambasadorke Kine sa pripadnicima 250. raketne brigade, tokom kojeg je komandant brigadni general Tiosav Janković predstavio namenu i istorijat te jedinice.

Tokom obilaska, pripadnici 250. raketne brigade prikazali su način upravljanja raketnim sistemom "FK-3".

A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic_odbrana)

.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.