Milošević: Povratak normalnom životu - postepeno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2020, 11:33

Milošević: Povratak normalnom životu - postepeno

Zamenica direktora Infektivne klinike Kliničkog centra Srbije Ivana Milošević izjavila je da je, uprkos tome što je epidemiološka situacija dosta povoljnija, neophodno da vraćanje normalnom životu bude postepeno.

"Dobro je što se mere relaksiraju. Ali, ma kako da poruka bude nepopularno shvaćena među građanima i što bi svi da se vrate normalnom životu, to mora da bude postepeno i uz strogo praćenje preporuka koje su na snazi", poručila je Milošević za RTS.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />Ona je navela da je prisutan trend smirivanja situacije i na Infektivnoj klinici.

"Situacija se smiruje, primetili smo poslednjih dana variranje broja bolesnika ali sa tendencijom ka padu. Takođe, manje je bolesnika koji zahtevaju respirator", navela je Milošević i dodala da je trenutno u toj zdravstvenoj ustanovi 62 bolesnika, sa dva na respiratoru.

Prema njenim rečima, smešteni na klinici su različite životne dobi.

"To je radno aktivna populacija, poneko iz starije populacije i ljudi sa različitim hroničnim bolestima", kazala je Milošević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.