Miličković (MUP): U Medveđi tokom izbora samo jedno vozilo bez tablica, ali sa probnim oznakama

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Sep.2019, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miličković (MUP): U Medveđi tokom izbora samo jedno vozilo bez tablica, ali sa probnim oznakama

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Milosav Miličkovića kazao je danas da je tokom nedavno održanih lokalnih izbora u Medveđi policija samo u jednom slučaju bilo vozilu bez tablica, ali da je taj automobil, kako je naveo, imao probne oznake unutar vozila, te da se to vozilo kretalo u skladu sa zakonom.

"Jedan od lidera Saveza za Srbiju Vuk Jeremić nastavlja da obmanjuje javnost iznošenjem neistina kako su navodno uslovi za održavanje izbora u Medveđi >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << bili neregularni, jer su se ovim mestom kretali džipovi bez tablica i to pored policije", navodi se u pisanoj izjavi Miličkovića.

On je naveo da je to vozilo imalo oznake sa kosovskog registarskog područja, a da u skladu sa Briselskim sporazumom na administrativnim prelazima se vozačima izdaju probne oznake.

"U pomenutom slučaju u Medveđi policija je identifikovala vozača, utvrđeno je da je u vozilu imao privremene oznake Raške i da nije bilo ničega nezakonitog u njegovom kretanju ovim mestom", kazao je Miličković.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Policija: U Medveđi u izbornom danu samo jedno vozilo bez tablica

Izvor: JužneVesti.com, 16.Sep.2019

Iako su građani prijavljivali vozila i džipove bez tablica koji su kružili Medveđom 8. septembra, u toku izbornog dana, iz Ministarstva unutrašnjih poslova saopštavaju da je tada policija zaustavila samo jedan automobil bez tablica, ali da je ono imalo probne oznake unutar vozila...Kolone džipova,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.