Milićević: Ne znam da li postoji koalicioni sporazum sa Bastaćem 

Izvor: Danas, 19.Jun.2019, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milićević: Ne znam da li postoji koalicioni sporazum sa Bastaćem 

“Odluku o učešću socijalista u vladajućoj koaliciji u gradskoj opštini Stari grad doneće rukovodstvo gradskog odbora SPS u dogovoru sa vrhom stranke. Socijalisti jesu deo gradske vlasti u Beogradu i dele vrednosti i odgovornost za sve što se čini u prestonici. Naravno da smo protiv svih aktivnosti koje vode ka narušavanju investicionog ciklusa i razvoja Beograda”, naveo je Đorđe Milićević, šef poslaničke  grupe Socijalističke partije Srbije  na konferenciji za novinare u republičkom parlamentu. Članak Milićević: Ne znam da li postoji koalicioni sporazum sa Bastaćem  se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Milićević: Odluku o učešću SPS doneće gradski odbor

Izvor: B92, 19.Jun.2019

Beograd -- Šef poslaničke grupe SPS Đorđe Milićević kaže da će o učešću u vladajućoj koaliciji u Starom gradu odlučiti rukovodstvo gradskog odbora sa vrhom stranke...Milićević je novinarima u Skupštini Srbije rekao da socijalisti jesu deo gradske vlasti u Beogradu i da dele vrednosti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.