Milićević: Jankovićev jedini program - mržnja prema Vučiću

Izvor: RTS, 03.Okt.2018, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milićević: Jankovićev jedini program - mržnja prema Vučiću

Šef poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije (SPS) Đorđe Milićević, komentarišući najavu Saše Jankovića za prikupljanje potpisa za smenu predsednika Aleksandra Vučića, izjavio je danas da je to legitimno pravo svake političke opcije, ali i poručio da taj blok ne shvata suštinu i nema program.
"Imate samo jednu tačku - mržnja prema predsedniku Vučiću i kritika zarad kritike", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je Milićević novinarima u Skupštini.

Funkcioner SPS-a ističe da Janković ne shvata da se demokratija ne ostvaruje na ulici, nego na izborima, a na izborima, kako kaže, građani Srbije Jankovića ne prepoznaju.
Milićević ima i predlog za rukovodstvo RTS-a, budući da predstavnici drugog opozicionog bloka, Saveza za Srbiju, često pišu javnom servisu da su malo ili nisu zastupljeni u medijima.
"Mi im predlažemo (RTS-u) da sve vreme, koje ima poslanički klub SPS, ustupe tom bloku", rekao je Milićević.
Što se više pojavljuju, sve će ih manje biti u biračkim kutijama na narednim izborima, ocenio je Milićević i naveo da je "medijski mrak" bio najveći kada je vladala "družina" iz Saveza za Srbiju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

PSG od 5. oktobra prikuplja potpise za Vučićevu smenu

Izvor: N1 televizija, 03.Okt.2018

Građanski blok 381 i njegov predsednik Saša Janković najavljuju da će na 18. godišnjicu 5. oktobra početi prikupljanje potpisa za smenu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Iako pozivaju sve da im se priključe, za sada je izvesno da nemaju potpis pojedinih lidera koji su tog dana bili na ulicama...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.