Milanović: Vučić ne može da promeni činjenicu da je bio ratni huškač

Izvor: Beta, 25.Sep.2021, 16:23

Milanović: Vučić ne može da promeni činjenicu da je bio ratni huškač

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas u Varaždinu da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne može da promeni činjenicu da je bio ratni huškač."Tu činjenicu on ne može da promeni", rekao je Milanović novinarima u Varaždinu.Predsednik Hrvatske je ocenio da su poruke koje Vučić šalje "preko svog portparola, nekog ministra, parole", dodavši da on nema "svoje galamdžije koji će na pasja usta vredjati Vučića"."Ja ću neke stvari koje nisu ugodne reći svojim rečima, iz svojih usta. Ja sam najgluplji političar u Hrvatskoj i neka trljaju dlanove, šta bi bilo da sam najpametniji?", rekao je Milanović osvrnuvši se na izjavu ministra policije Aleksandra Vulina da Milanović "spada u gluplje hrvatske političare".On je ponovio raniju izjavu da je Vučić 90-tih bio ratni huškač i da je ponosan na to, ali je dodao da nikom nije rekao da je četnik, jer "oko takvih stvari povlači crtu i ne ide preko toga"."Postoji kriptorhizam kod sisavaca, kada se muškarcima ne spusti skrotum, to se leči, a postoji i kriptocefalus, to je skriveni mozak, to je neizlečivo", zaključio je Milanović, preneo je Tportal.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Milanovic odgovorio Vulinu: "Šta bi bilo da sam najpametniji"

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2021

VARAŽDIN - Hrvatski predsjednik Zoran Milanović danas je u Varaždinu, reagujući na izjavu ministra unutrašnjih poslova Srbije Aleksandra Vulina da Milanović ''spada u gluplje hrvatske politicare'', odgovorio da on nema "svoje galamdžije i bukače" koji će, kaže, na "sva usta" izvrijeđati ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.