Izvor: Istinomer.rs, 17.Maj.2015, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Knežević: Uvodimo ljude u stanje kolektivne nesvesti

“Problemi preduzeća u restrukturiranju se moraju rešiti i po cenu socijalnih nemira, a naš najveći problem biće veoma visok javni dug i porast broja nezaposlenih koji će u roku od godinu dana biti 32 odsto”, kaže u razgovoru za Istinomer Milan Knežević, privrednik, vlasnik kompanije “Modus” komentarišući ekonomske mere aktuelne Vlade. “Da li će se iko zapitati zašto država daje 177 hektara najboljeg zemljišta na Balkanu i 600 miliona evra baš arapskom investitoru”, pita >> Pročitaj celu vest na sajtu Istinomer.rs << se Knežević odgovarajući na pitanje šta misli o projektu “Beograd na vodi”. Razgovarala Vesna  Radojević.
 

Nastavak na Istinomer.rs...






Povezane vesti

Knežević: Javni dug i nezaposlenost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2015

Dugoročni problem Srbije koji će eskalirati u narednih godinu do dve dana je rast javnog duga i povećanje nezaposlenosti, upozorio je vlasnik kompanije Modus Milan Knežević i ukazao da je realna stopa nezaposlenosti u Srbiji između 26 i 28 odsto...Knežević je u intervjuu Istinomeru ocenio da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.