Mila Kunis kraljica romantike na premijeri Čarobnjaka iz Oza

Izvor: Blic, 14.Feb.2013, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mila Kunis kraljica romantike na premijeri "Čarobnjaka iz Oza"

U holivudu je sinoć premijerno prikazan novi film Sema Raimija "Oz: Veliki i moćni", a iz glumačke ekipe koja igra u filmu najviše pažnje privukla je Mila Kunis, kako romantičnim izgledom tako i zbog glasina da počinje da živi sa Eštonom Kučerom.

Nova verzija priče o čuvenom čarobnjaku iz Oza premijerno je prikazana pred američkom publikom,a fanovi su ovacijama ispratili glumačku ekipu koju sačinjavaju Džejms Franko, Mila Kunis, Rejčel Vajs i Mišel Vilijams. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Mediji su naročito bili zainteresovani za Milu Kunis budući da su se Holivudom već proširile glasine da započinje zajednički život sa Eštonom Kučerom, ali Mila nije bila raspoložena da komentariše svoj privatni život.

Mila i Rejčel Vajs u filmu igraju zle veštice, a da su se sprijateljile tokom snimanja filma videlo se i na sinoćnjoj premijeri.

Uloga dobre vile pripala je eteričnoj Mišel Vilijams, koja treba da pomogne mađioničaru koga igra Franko da postane veliki i moćni čarobnjak Oz.

Povezane vesti: Pogledajte premijerno prvi trejler za film "Oz veliki i moćni"

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.