Miholjsko leto nije gotovo! Evo, kakve nas temperature očekuju za vikend!

Izvor: Prva.rs, 23.Okt.2018, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miholjsko leto nije gotovo! Evo, kakve nas temperature očekuju za vikend!

Meteorolozi RHMZ predviđaju da nas u sredu i četvrtak očekuje dodatni pad temperature i kiša. Naoblačenje s kišom očekuje se večeras, a temperature će biti u blagom padu.
Očekuje se da najviša dnevna temperatura u sredu bude do 15, a u četvrtak do 13 stepeni dok će se najniže kretati do devet stepeni u sredu a samo četiri u četvrtak.
Do promene dolazi u petak, usled priliva toplog vazduha, kada će se najviša dnevna temperatura podići na čak 21 stepen, a u subotu se očekuje 24 stepena.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra OSETAN PAD TEMPERATURE Očekuje nas OLUJNI VETAR, a evo kada sledi RAZVEDRAVANJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2018

Jutarnja temperatura od 3 stepena na jugu, do 11 C na severu, najviša dnevna od 14 do 19 C..U Srbiji će sutra biti oblačno i vetrovito. Pre podne na severu, a od sredine dana i u ostalim krajevima mestimično sa kišom, uz osetan pad temperature i pojačan severozapadni vetar...Tokom noći u planinskim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.