Mihajlovićeva sa Hasanovim o izgradnji auto-puta i brze saobraćajnice Ruma-Šabac-Loznica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2020, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlovićeva sa Hasanovim o izgradnji auto-puta i brze saobraćajnice Ruma-Šabac-Loznica

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, razgovarala je danas s ambasadorom Azerbejdžana u Srbiji Eldarom Hasanovim o realizaciji projekta izgradnje auto-puta i brze saobraćajnice Ruma-Šabac-Loznica. Sastanku je prisustvovao i direktor kompanije "Azvirt" za Evropu Murat Turkoglu.

Mihajlovićeva je istakla zadovoljstvo što jedna od najboljih svetskih kompanija realizuje ovaj važan projekat.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
"Naše dve države imaju dobru saradnju, zahvaljujući odnosima naša dva predsednika. Kompanijom "Azvirt" smo veoma zadovoljni i drago nam je što ćemo zajednički realizovati još jedan važan projekat. Očekujemo da uskoro počnu i radovi na izgradnji mosta preko Save kod Šapca", istakla je ona.

Ambasador Hasanov rekao je da osam godina dugu saradnju sa potpredsednicom Mihajlović i Ministarstvom koje vodi odlikuju odgovornost, disciplina i transparentnost.

"Republika Azerbejdžan je uz vas, imamo sličnu istoriju i običaje i čestitam vam, kao državi, na disciplini i stabilnosti, što nije slučaj svuda u regionu. Kompanija "Azvirt" vas neće osramotiti, pratićemo realizaciju ovog projekta zajedno", rekao je Hasanov.

Vrednost komercijalnog ugovora je 467,5 miliona evra, a ukupna dužina auto-puta i brze saobraćajnice Ruma-Šabac-Loznica iznosi 77 kilometara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović sa Hasanovim o početku radova na mostu preko Save kod Šapca

Izvor: RTS, 02.Mar.2020

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović istakla je da očekuje da uskoro počnu i radovi na izgradnji mosta preko Save kod Šapca, u okviru realizacije projekta izgradnje auto-puta i brze saobraćajnice Ruma-Šabac-Loznica. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.