Izvor: RTS, 08.Feb.2021, 09:54

Mihajlovićeva: Kriminal najozbiljnija pretnja sigurnosti i napretku

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović rekla je da organizovani kriminal predstavlja najozbiljniju pretnju sigurnosti, razvoju i napretku jedne zemlje i da svi koji su pomagali kriminalnim grupama, a rade u državnim organima, takođe moraju da odgovaraju.
Zorana Mihajlović je rekla da je odlučna akcija policije u kojoj su uhapšeni Veljko Belivuk i članovi njegove kriminalne grupe dokaz snage države i njene brige za bezbednost svih građana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
"Naša zemlja je ne tako davno izgubila premijera upravo u obračunu države sa organizovanim kriminalom i svi moraju biti svesni da su kriminalne grupe najozbiljnija pretnja stabilnosti, razvoju i ugledu zemlje", rekla je Mihajlovićeva. 
Prema njenim rečima, borba sa mafijom ne sme da se završi samo na hapšenju i procesuiranju kriminalaca, neophodno je da se istraže i otkriju ljudi koji su iz državnih službi pomagali kriminalcima, a na štetu bezbednosti države, od prisluškivanja predsednika Srbije, do snajpera u posedu kriminalnih grupa.
"Pojedinci iz državnih organa koji su pomagali jednoj od najvećih i najopasnijih kriminalnih organizacija, čiji su članovi odgovorni i za brojna i svirepa ubistva, takođe moraju da budu razotkriveni i moraju da odgovaraju", rekla je Mihajlovićeva.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Razotkriti i pomagače kriminalne grupe; Orlić: Država pokazala odlučnost da se izbori sa mafijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2021

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da organizovani kriminal predstavlja najozbiljniju pretnju sigurnosti, razvoju i napretku jedne zemlje i da svi koji su pomagali kriminalnim grupama, a rade u državnim organima, takođe moraju da odgovaraju...“Odlučna akcija policije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.