Mihajlović: Soraju ne želim ni da vidim ni da čujem!

Izvor: Kurir, 29.Jul.2013, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Soraju ne želim ni da vidim ni da čujem!

Ona mene uopšte ne interesuje, to su gluposti, bljuvotine, koje nemaju nikakve veze sa istinom. Neko pokušava da me napadne, ovo je samo još jedan udar na moju ličnost

Progovorio posle pet dana.

Siniša Mihajlović tvrdi da nije u vezi sa Sorajom Vučelić, da joj nikad nije slao poruke i da mu neko smešta ljubavnu aferu. Selektor fudbalske reprezentacije Srbije kaže da on već četiri meseca ne koristi broj s kojeg su bivšoj učesnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << „Velikog brata“ stizali izlivi nežnosti.

♦ U kakvom ste odnosu sa Sorajom?

- Ja tu devojku ne poznajem, nikad se nismo ni videli. Nekome je, nažalost, bilo interesantno da me napadne s te strane. Od mog dolaska na mesto selektora trpim brojne napade. Mediji su se interesovali da li je moja rodna kuća u Borovu na prodaju, koliko košta sat koji nosim, pisalo se da sam povezan s raznim menadžerima, da zovem igrače samo zbog finansijske koristi... Ovo je samo još jedan udar na moju ličnost.

♦ Zašto niste već u petak reagovali na prvi tekst u Kuriru o vezi s Vučelićevom?

- Svakog ponedeljka imam intervjue i odgovaram na pitanja novinara. Bez obzira na sve što ste pisali, smatram da nije bilo potrebe da se javljam ranije. Tako je otkako sam došao kao selektor, tako će biti dok budem na tom mestu. Zatražili su intervju i ja sam ga odobrio.

♦ Odakle onda vaše poruke, u koje smo svi imali uvid?

- Ja sam se, naravno, nakon svega zapitao zašto mi se sve to dešava. Raspitao sam se i skupljam informacije, verujte mi da znam s koje strane vetar duva i uskoro ću imati kompletnu sliku. Tehnički, u doba savremene tehnologije znate da je moguće nekome poslati poruku i u tuđe ime, samo ako imate njegov broj. A moj broj, iz profesionalnih razloga, imaju svi sportski novinari i do njega nije teško doći. U savremeno doba mnogo je lako igrati se tuđim životom.

♦ Hoćete da kažete da poruke koje su stizale pre mesec dana niste vi slali?

- Što se tiče broja telefona, ja sam ga pre četiri meseca vratio Fudbalskom savezu. Taj broj sam dobio kad sam postao selektor, a pošto su računi bili visoki zbog rominga kad sam u Italiji, zamolili su me da vratim taj broj, što sam i učinio. Imam italijanski broj, koji koristim kad sam u Italiji, a kad sam u Srbiji, ne treba mi. Ne znam gde je završio, to treba da pitate ljude iz Saveza.

♦ Jeste li pozvali Soraju da od nje pokušate nešto da saznate?

- Devojku ne znam, niti želim da se čujem s njom. Što bi ja trebalo da se čujem s njom? Ona mene uopšte ne interesuje, to su gluposti, bljuvotine, koje nemaju nikakve veze sa istinom!

♦ Da li je u Italiji vest o vašoj aferi odjeknula kao u Srbiji?

- Kad je neko tako poznat kao ja, mora da odjekne, to je normalno.

♦ Ako sretnete Soraju, da li ćete s njom razgovarati o ovome?

- Ne interesuje me. Ja devojku ne znam niti želim da je upoznam. Ne želim da je vidim... Ni toplo ni hladno, tako da vam kažem. To su za mene sve gluposti.

Ne znamo ko koristi broj

U Fudbalskom savezu Srbije ne znaju ko trenutno koristi broj koji je ranije pripadao Mihajloviću, a s kojeg su Soraji stizale poruke:

- Trenutno nemamo tu informaciju. Vreme je odmora, pa oni koji bi mogli da to znaju nisu tu. Čim budemo imali informacije za javnost, obavestićemo vas.

Nisam joj platio odmor u Sen Tropeu

Vučelićeva je otputovala u Sen Trope onog dana kad je izašao prvi tekst o vašoj vezi. Priča se da ste joj vi platili putovanje...

- To su čiste gluposti! Rekao sam sve što sam imao. Verujte mi da u ovom trenutku imam mnogo važnijih poslova o kojima moram da razmišljam od ovih gluposti. Pristao sam na intervju da bih vam pokazao da mi je čista savest i ovo je poslednji put da pričam o tome.

Moja žena zna da je ne varam

Kako je reagovala vaša supruga na vest da ste sa Sorajom?

- Moja žena je sa mnom već 20 godina. Zamislite koliko se puta u tom periodu, zbog posla koji obavljam, susrela s mnogim sličnim optužbama i lažima. Već je oguglala na to i u gluposti ne veruje, tako da je i ovaj put tako reagovala. Nemamo nikakvih problema zbog ovoga. To se dešavalo i dešavaće se, ali to su sve gluposti.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.