Mihajlović: Pomoć za Resavicu, ali uz efikasnije poslovanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2020, 16:59

Mihajlović: Pomoć za "Resavicu", ali uz efikasnije poslovanje

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović razgovarala je danas s direktorom JP za podzemnu eksploataciju uglja "Resavica" Markom Vukovićem o strategiji daljeg poslovanja kompanije.

"Ministarstvo je tu, otvoreno da pomogne, ali i od vas očekujemo efikasnije poslovanje, pre svega u skladu sa usvojenim dugoročnim i srednjoročnim planom poslovne strategije i razvoja, do 2027. godine", navela je Mihajlovićeva.

Kako je saopšteno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz Ministarstva, ona je rekla da je važno da se očuva kvalitet uglja, modernizuje proizvodnja, da se napravi plan daljeg plasmana, ali i definišu alternativna rešenja za rudnike koji će se postepeno zatvarati i ljude koji tamo žive, kako bi imali normalne uslove života.

Na sastanku je, pored strateškog poslovanja preduzeća, bilo reči o saradnji kompanije sa EPS-om i preuzimanju uglja iz ibarskih rudnika, realizaciji češkog kredita, tehnologiji proizvodnje i izazovima poslovanja u vreme epidemije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.