Mihajlović: Pet miliona evra za povezivanje sa regionom

Izvor: Danas, 31.Okt.2018, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Pet miliona evra za povezivanje sa regionom

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović izjavila je danas da je vrednost aktuelnih investicija u infrastrukturi 16 milijardi evra i da u 2019. počinje novi investicioni ciklus vredan pet milijardi evra, koji će biti važan za srpsko građevinarstvo i za povezivanje sa regionom. Članak Mihajlović: Pet miliona evra za povezivanje sa regionom se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

U vreme štednje preduzeća dele 24 miliona evra svojim radnicima

Izvor: Danas, 31.Okt.2018

Većini zaposlenih u javnim komunalnim preduzećima u Srbiji ovih dana isplaćena je jednokratna pomoć od 41.800 dinara. Samo u Beogradu u ovom sektoru radi 21.000 ljudi, na nivou države taj broj je blizu 70.000, što znači da je za ovu pomoć izdvojeno više od 24 miliona evra ili 2,9 milijardi dinara. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.