Mihajlović: Osudjujem nasilje, prijavite nasilnike i sprečite manipulisanje

Izvor: Beta, 25.Apr.2020, 20:53

Mihajlović: Osudjujem nasilje, prijavite nasilnike i sprečite manipulisanje

Predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović osudila je danas svaki seksistički napad i pozvala sve žene, "bilo da su novinarke, političarke, košarkašice, profesorke, lekarke", da prijave nasilje."Kao neko ko je osudjivao sve slučajeve nasilja nad ženama i ko je zbog toga i posla kojim se bavim bio izložen nasilju, često i bez ikakve zaštite u javnosti, osudjujem svako seksističko ponašanje i nasilje prema bilo kojoj ženi. Nažalost, svedoci smo da slični modeli ponašanja uzimaju maha, što je nedopustvo", kazala je Mihajlović.Mihajlović je istakla da je prijavljivanje nasilnika nabolji način da se izbegnu svi pokušaji manipulacija "ovim i sličnim slučajevima" i naglasila da je svako ko manulipuše nasiljem nad ženama nasilnik.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Osuđujem nasilje, prijavite nasilnike i sprečite manipulisanje

Izvor: Danas, 25.Apr.2020

Predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović osudila je danas svaki seksistički napad i pozvala sve žene, "bilo da su novinarke, političarke, košarkašice, profesorke, lekarke", da prijave nasilje.

Nastavak na Danas...

Mihajlović: Nasilnici su i oni koji manipulišu nasiljem nad ženama

Izvor: Radio 021, 25.Apr.2020

Koordinaciono telo za rodnu ravnopravnost Vlade Srbije osudilo je "svaki seksistički napad i slična ponašanja prema bilo kojoj ženi", a predsednica tog tela pozvala je "sve žene, bilo da su novinarke, političarke, košarkašice, profesorke, lekarke, da prijave nasilje"..."Kao neko ko je osuđivao...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.