Izvor: Blic, 14.Dec.2016, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Naći ćemo najbolje rešenje za Aerodrom "Nikola Tesla"

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da Vlada Srbije još nije donela odluku u vezi s privatizacijom Aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu i da o tome još nije razgovarano.

Mihajlovićeva je tokom rasprave u Skupštini Srbiji o Predlogu zakona o upravljanju aerodromima rekla da će vlada sigurno naći najbolje rešenje za aerodrom.

Ona je podsetila da je vlada angažovala savetnika da analizira poslovanje beogradskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << aerodrom i predloži kako da se on dalje razvija. Kako je dodala, Aerodrom "Nikola Tesla" može dalje da se razvija i treba videti šta je najbolje rešenje za Srbiju.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić nedavno je rekao da je vlada najbiže rešenju da taj aerodorm bude privatizovan koncesijom na rok od 25 do 30 godina.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Tajkunima nećemo dati da upravljaju javnim preduzećima

Izvor: Blic, 14.Dec.2016

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović rekla je danas da je protiv toga da tajkuni upravljaju javnim preduzećima, jer je to loše...- “Kada govorimo o tome ko upravlja aerodromima i da li je Vlada Srbije protiv tajkuna koji treba u nekom trenutku da upravljaju javnim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.