Mihajlović: Na sahranu neka idu oni koje je Mira Marković zadužila

Izvor: RTS, 18.Apr.2019, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Na sahranu neka idu oni koje je Mira Marković zadužila

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović kaže da nikad nije bila fan porodice Milošević.
Zorana Mihajlović je poručila da na sahranu Mire Marković treba da idu oni koje je supruga bivšeg predsednika Slobodana Miloševića zadužila.

Upitana da li će ići na sahranu u Požarevac, Mihajlovićeva je rekla: "Nikad nisam bila fan porodice >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Milošević. To je period koji je ovoj zemlji ostavio puno ratova, krvi i suza".
Mira Marković umrla je 14. aprila u Rusiji, a urna sa njenim pepelom biće položena u Požarevcu, u subotu u 15 časova u dvorištu porodične kuće.
Inače, Mihajlović je danas i pozvala građane da dođu u petak na skup u okviru kampanje "Budućnost Srbije", rekavši da očekuje da taj skup bude podrška politici razvoja i reformi.
"Očekujem da taj miting pokaže sve ono što smo uradili. Nismo ni za kakvu vrstu nasilja, nismo za maltretiranje ljudi. Mi hoćemo da radimo i da razvijamo Srbiju i zato pozivam sve da dođu u Beograd da govorimo o budućnosti Srbije", rekla je Mihajlović odgovarajući na pitanja novinara po završetku Godišnje skupštine Naleda.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Mihajlović: Na sahranu Mire Marković neka idu oni koje je zadužila

Izvor: Blic, 18.Apr.2019

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović kaže da nikad nije bila fan porodice Milošević, i poručuje da na sahranu Mirjane Marković, supruge Slobodana Miloševića, "treba da idu oni koje je supruga bivšeg predsednika Slobodana Miloševića...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.