BK: Posmrtni ostaci Mire Marković stižu u Beograd sutra u 19 časova

Izvor: Danas, 18.Apr.2019, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BK: Posmrtni ostaci Mire Marković stižu u Beograd sutra u 19 časova

Mirjana Mira Marković, supruga bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, biće kremirana danas u Rusiji, a urnu sa njenim posmrtnim ostacima, po odluci porodice, sutra će u Srbiju doneti njen najbolji prijatelj Dragomir J. Karić, otkriva BK televizija. Članak BK: Posmrtni ostaci Mire Marković stižu u Beograd sutra u 19 časova se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Ne idem na sahranu, nikada nisam bila fan porodice Milošević

Izvor: Danas, 18.Apr.2019

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je danas neće ići na sahranu bivše supruge Slobodana Miloševića i predsednice JUL-a Mirjane Marković. Članak Mihajlović: Ne idem na sahranu, nikada nisam bila fan porodice Milošević se...

Nastavak na Danas...

PRVE SLIKE TELA MIRE MARKOVIĆ: Otkriveno joj lice, a telo prekriveno belim čaršafom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2019

Supruga Slobodana Miloševića, Mirjana Marković kremirana u Moskvi...Miru Marković na večni počinak ispratio sin Marko Milošević. Na oproštaju s puno ljubavi i pijeteta o supruzi bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije govorili Sergej Nikolajevič Baburin, akademik i nekadašnji potpredsednik...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

KREMIRANA MIRJANA MARKOVIĆ! NA SLIKAMA OTVOREN SANDUK! Urna u Srbiju stiže sutra u 19 sati (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 18.Apr.2019

Mirjana Marković, supruga bivšeg predsednika Srbije i SRJ Slobodana Miloševića, koja je preminula u nedelju, kremirana je danas u Moskvi.

Nastavak na RTV Pink...

Supruga Slobodana Miloševića kremirana u Moskvi

Izvor: Danas, 18.Apr.2019

Mirjana Mira Marković, supruga bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije, kremirana je danas u Moskvi, objavila je BK televizija. Članak Supruga Slobodana Miloševića kremirana u Moskvi se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.