Mihajlović: Cela vlada na terenu, sve institucije rade svoj posao!

Izvor: Press, 16.Maj.2014, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Cela vlada na terenu, sve institucije rade svoj posao!

Ona je za Tanjug navela da su najugroženije opštine u mačvanskom okrugu, kao i gradovi Valjevo, Šabac i Loznica, ali i delovi Beograda, te da je danas najkritičnije u Obrenovcu.

Napominjući da je cela vlada na terenu i da sve institucije rade svoj posao, ona je rekla da je još važnije pripremiti se za vreme pred nama, jer najviše posla će, bar kad je reč op njenom resoru - saobraćaja i građevinarstva, biti nakon ovog poplavnog talasa, od sledeće nedelje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Mihajlovićeva je navela da se to odnosi i na Komisiju vlade za procenu štete, kao i preduzeća koja će biti uključena u taj posao i istakla da će morati da se radi gotovo 24 sata dnevno.

To je neophodno da bi se što pre sanirale velike štete u celoj Srbiji, na primer, na putevima i mostovima, a pomoći će se i stanovnicima sa oštećenim ili porušenim kućam, rekla je ona, dodajući da će to biti glavni posao u narednom periodu.

Ona je ponovila apel koji od juče upućuju svi zvaničnici i službe angažovane u spasavanju - da se slušaju naredbe nadležnih organa i posebno navela da građani treba da se pridržavaju higijenskih mera i da vode računa o ispravnosti vode za piće





Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.