Izvor: Nezavisne Novine, 13.Avg.2018, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Migranti i dalje na Drini, biće vraćeni u Srbiju

ZVORNIK - Grupa ilegalnih migranata, koji su danas pokušali preći Drinu nizvodno od Zvornika u području naselja Tršić, još je na riječnom ostrvu jer ne mogu da se vrate nazad zbog velikog vodostaja, rečeno je večeras Srni u Jedinici granične policije Zvornik.

U graničnoj policiji navode da se čeka da opadne vodostaj Drine, koji se reguliše na Hidroelektrani Mali Zvornik, da bi se migranti vratili u Srbiju, odakle su pokušali preći Drinu.

Oni su pod nadzorom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Granične policije BiH i Granične policije Srbije, koje će im pomoći u slučaju potrebe.

Migrante su u pokušaju da pređu Drinu spriječili pripadnici Granične policije BiH, ali su zbog vodostaja koji je počeo rasti ostali "zarobljeni" na riječnom ostrvu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Drama: Migranti "zarobljeni" na ostrvu na Drini!

Izvor: Mondo, 13.Avg.2018

Migranti koji su danas pokušali da pređu Drinu nizvodno od Zvornika u području naselja Tršić, još su na rečnom ostrvu jer ne mogu da se vrate nazad zbog velikog vodostaja, rečeno je u Jedinici granične policije Zvornik...Foto: Mondo/ Goran Sivački..U graničnoj policiji navode da se čeka da...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.