Izvor: Nezavisne Novine, 13.Avg.2018, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Bijeljini otkriveno 57 ilegalnih migranata

BIJELJINA - Na području Bijeljine pronađeno je 57 migranta, potvrđeno je danas iz policije. Migranti, mlađe starosne dobi, otkriveni su tokom protekla 24 sata, a na teritoriju Republike Srpske, odnosno Bosne i Hercegovine ilegalno su ušli iz susjednih zemalja.

"Provjerama je utvrđeno da se radi o ilegalnim migrantima mlađe starosne dobi bez identifikacionih dokumenata, porijeklom iz Pakistana (38), Bangladeša (11), Iraka (pet) i Avganistana (dva)", saopšteno je iz Policijske >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << uprave Bijeljina.

Otkriveni su u više odvojenih grupa, među kojima je bila i jedna žena porijeklom iz Avganistana.

Migranti su predati službenicima Granične policije BiH na dalje postupanje.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Migranti pokušali pješke preći Drinu, pa ostali na pola rijeke

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Avg.2018

ZVORNIK - Grupa ilegalnih migranata danas se upustila u rizičan pokušaj prelaska rijeke Drine na području Zvornika s namjerom da iz Srbije stignu na teritoriju Bosne i Hercegovine...Međutim, u pokušaju su ih spriječili službenici Granične policije BiH i vodostaj koji je počeo rasti, zbog čega...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.