Mi to ne radimo samo danas, već o tome svakodnevno vodimo računa

Izvor: Beta Video, 26.Sep.2022, 16:33

Mi to ne radimo samo danas, već o tome svakodnevno vodimo računa

ZLATIBOR -Učesnici su na Torniku sakupljali otpad, na međustanici je rasklonjeno granje, a deca iz ekološke sekcije OŠ “Dimitrije Tucović” i KK “Rujno” su posadila tuje, lukovice i ukrasno bilje. “ Sa željom da simbolično pokažemo koliko vodimo računa o prirodi i da okolina koju nudimo turistima bude čista,obeležili smo ovaj dan. “ rekla je direktorka JP “Gold gondola Zlatibor” Bojana Božanić. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Gold gondola obeležila je Svetski dan čistih planina

Izvor: Beta, 26.Sep.2022

Zlatiborska "Gold Gondola" obeležila je danas Svetski dan čistih planina akcijom prikupljanja otpada na delu trase gondole koju su podržala javna preduzeća i ustanove sa Zlatibora i iz Čajetine, a pod sloganom "Udruženo za čistije planine", objavila je Opština Čajetina.Učesnici su na Torniku...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.