Meštani kod Sremske Mitrovice u šoku zbog smrti komšije: Bio je dobar čovek, nastradao ni kriv ni dužan

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2018, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meštani kod Sremske Mitrovice u šoku zbog smrti komšije: Bio je dobar čovek, nastradao ni kriv ni dužan

U kući u naselju Divoš u opštini Sremska Mitrovica danas je pronađeno telo muškarca, a prema nezvaničnim informacijama on je ubijen sekirom.

Osumnjičeni za ubistvo D.M. iz sela Bingula ubrzo je uhapšen, nakon čega je priznao zločin, a kako se nezvanično saznaje, on je i ranije bio prijavljivan za krađe i nasilje.

Iako se ranije danas u medijima pojavila informacija da je ubijeni bio ljubavnik žene D.M. nezvanično se saznaje da su njih dvoje bili već >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neko vreme u ljubavnoj vezi, i da S. nije bila nevenčana supruga osumnjičenog za ubistvo, već njegova bivša devojka.

- Užas, ne mogu da verujem da se ovakav zločin odigrao u našem naselju. Nesrećni muškarac je bio dobar čovek, svima se javljao, nastradao je ni kriv ni dužan - rekao je kratko jedan od komšija.

Kako se nezvanično saznaje, D.M. je iz za sada nepoznatih razloga došao u kuću S. u naselju Divoš, zatekao ih zajedno i ubio muškarca.

Policija je izvršila uviđaj i istraga je u toku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.